Szőke Sándorné; Áldor Tibor: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII. : főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 113-117. (1964)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_05-06_113-117.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Neueste Angaben über die Zusammensetzung unserer Lebensmittel XVII. : Über den Verlust an Vitamin-C bei der Lagerung von Gemüsen |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1964 |
Kötet: | 10 |
Szám: | 5-6 |
Oldalak: | pp. 113-117 |
Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81645/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 116. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 06. 11:37 |
Utolsó módosítás: | 2023. okt. 06. 11:37 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82105 |
![]() |
Tétel nézet |