Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII. : főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről

Szőke Sándorné; Áldor Tibor: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII. : főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 113-117. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_05-06_113-117.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_05-06_113-117.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Neueste Angaben über die Zusammensetzung unserer Lebensmittel XVII. : Über den Verlust an Vitamin-C bei der Lagerung von Gemüsen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1964
Kötet: 10
Szám: 5-6
Oldalak: pp. 113-117
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81645/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 116. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 06. 11:37
Utolsó módosítás: 2023. okt. 06. 11:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82105
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet