Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. : konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken

Lásztity Radomir; Nedelkovits János: Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. : konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 182-194. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_07-08_182-194.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_07-08_182-194.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Rheologische Prüfung von Speisefetten II. : Konsistenzprüfung bei verschiedenen Temperaturen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1964
Kötet: 10
Szám: 7-8
Oldalak: pp. 182-194
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81646/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 193. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 06. 12:36
Utolsó módosítás: 2023. okt. 06. 12:36
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82114
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet