Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. : konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken

Lásztity Radomir and Nedelkovits János: Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. : konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 7-8. pp. 182-194. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_07-08_182-194.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_07-08_182-194.pdf

Download (4MB)
Item Type: Article
Other title: Rheologische Prüfung von Speisefetten II. : Konsistenzprüfung bei verschiedenen Temperaturen
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1964
Volume: 10
Number: 7-8
Page Range: pp. 182-194
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81646/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 193. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 06. 12:36
Last Modified: 2023. Oct. 06. 12:36
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82114

Actions (login required)

View Item View Item