Farkas Cintia Viktória; Jójárt Balázs; Illés Erzsébet; Pintér Gáborné: Study of the rheological and sensory properties of mayonnaise with different compositions : [abstract].
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2023_263.pdf Letöltés (139kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dátum: | 2023 |
Kötet: | 29 |
ISBN: | 978-963-306-963-9 |
Oldalak: | p. 263 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | University of Szeged |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | 29th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Szeged |
Dátum: | 2023. november 13-14. |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/82256/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. nov. 27. 08:36 |
Utolsó módosítás: | 2023. nov. 27. 08:36 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82445 |
Tétel nézet |