Study of the rheological and sensory properties of mayonnaise with different compositions : [abstract]

Farkas Cintia Viktória; Jójárt Balázs; Illés Erzsébet; Pintér Gáborné: Study of the rheological and sensory properties of mayonnaise with different compositions : [abstract].

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2023_263.pdf] Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2023_263.pdf

Letöltés (139kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dátum: 2023
Kötet: 29
ISBN: 978-963-306-963-9
Oldalak: p. 263
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: 29th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2023. november 13-14.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/82256/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. nov. 27. 08:36
Utolsó módosítás: 2023. nov. 27. 08:36
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82445
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet