Development of a healthier bread recipe: impact of flour type and fermentation on bread quality in Kosovo : [abstract]

Gashi Njomza; Latifi Jehona; Hoxha Fjolla; Mani Dhurata; Qorri Dejsi; Salihu Salih: Development of a healthier bread recipe: impact of flour type and fermentation on bread quality in Kosovo : [abstract].

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2024_266.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2024_266.pdf

Letöltés (84kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dátum: 2024
Kötet: 30
ISBN: 978-963-688-009-5
Oldalak: p. 266
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2024. október 7-8.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/85607/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - Koszovó - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - kenyér - előadáskivonat, Táplálkozástudomány - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2024. nov. 25. 12:18
Utolsó módosítás: 2024. nov. 25. 12:18
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/85732
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet