Hasani Endrit; Boylu Meltem; Dalmadi István; Kenesei György: The effect of chilled and frozen storage on sous vide treated pork chops : [abstract].
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2022_167.pdf Letöltés (384kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dátum: | 2022 |
Kötet: | 28 |
ISBN: | 978-963-306-904-2 |
Oldalak: | p. 167 |
Nyelv: | angol |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Szeged |
Dátum: | 2022. november 14-15. |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/78308/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Hűtés - élelmiszer - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2023. már. 20. 14:28 |
Utolsó módosítás: | 2023. már. 20. 14:28 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/78497 |
Tétel nézet |