A kék szemszínű búza antocianin tartalma és sütőipari minősége : [absztrakt]

Berényi Attila; Óvári Judit; Ács Péterné; Langó Bernadett; Matuz János: A kék szemszínű búza antocianin tartalma és sütőipari minősége : [absztrakt].

[thumbnail of mtg_kihivasok_konf_2023_011.pdf] Cikk, tanulmány, mű
mtg_kihivasok_konf_2023_011.pdf

Letöltés (633kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Dátum: 2023
ISBN: 978-963-306-928-8
Oldalak: p. 11
Nyelv: magyar
Kiadó: SZTE Mérnöki Kar
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2023. március 31.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/83427/
Kulcsszavak: Liszt - minőség - előadáskivonat, Búza - minőség - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - előadáskivonat, Kékbúza - előadáskivonat
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. feb. 20. 12:20
Utolsó módosítás: 2024. feb. 20. 12:20
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83811
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet