Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts : [abstract]

Hidas Karina; Tóth Adrienn; Hamar Eszter; Jakab Ivett; Friedrich László; Németh Csaba: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts : [abstract].

[thumbnail of wellmann_abstracts_2019_034-035.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2019_034-035.pdf

Letöltés (723kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic sessions
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2019
Kötet: 17
ISBN: 978-963-306-653-9
Oldalak: pp. 34-35
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: 17th Wellmann International Scientific Conference
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2019. május 8.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/84265/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Feltöltés dátuma: 2024. ápr. 11. 08:49
Utolsó módosítás: 2024. ápr. 11. 08:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84351
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet