Hidas Karina; Tóth Adrienn; Hamar Eszter; Jakab Ivett; Friedrich László; Németh Csaba: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts : [abstract].
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2019_034-035.pdf Letöltés (723kB) |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Thematic sessions |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
Dátum: | 2019 |
Kötet: | 17 |
ISBN: | 978-963-306-653-9 |
Oldalak: | pp. 34-35 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | University of Szeged Faculty of Agriculture |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | 17th Wellmann International Scientific Conference |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Hódmezővásárhely |
Dátum: | 2019. május 8. |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/84265/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák |
Feltöltés dátuma: | 2024. ápr. 11. 08:49 |
Utolsó módosítás: | 2024. ápr. 11. 08:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84351 |
![]() |
Tétel nézet |