Jesztl Brigitta; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: FT-NIR origin identification of coffee samples. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2372-2376. (2019)
Jesztl Brigitta; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: Kávéminták eredetazonosítása FT-NIR-eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2360-2370. (2019)
Kárpáti Zsóka; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: Nutritional analysis of coffee dregs for utilization purposes using classical, ICP-OES and FT-NIR techniques. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2178-2183. (2018)
Kárpáti Zsóka; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2164-2176. (2018)
Fodor Marietta; Hegedűs Attila; Stefanovits-Bányai Éva: Effect of zirconium chelate on cadmium stressed wheat (Triticum aestivum L. MV.20) seedlings. In: Acta biologica Szegediensis, (49) 1-2. pp. 93-94. (2005)
Veisz Anett; Fodor Marietta; Stefanovits-Bányai Éva; Friedrich László; Németh Csaba; Kovács Boglárka; Nagy Anna Mária: Changes in the contents of hen eggs due to polyphenol-rich supplementation.
Mikola Erika; Geösel András; Fodor Marietta; Stefanovits-Bányai Éva: Investigation of antioxidant capacity of brown capped button mushroom candidate varieties.
Murár Zsuzsanna; Fodor Marietta; Dalmadi István: Near infrared spectroscopy investigation of white button mushroom preserved by combined treatments.
Szabó Gergely Tibor; Bujna Erika; Fodor Marietta; Papp Nóra; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika; Furulyás Diána: Zöldségalapú probiotikus készítmények egészségvédő komponenseinek vizsgálata.