Szerző: " Heltai László"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Heltai László: A Konzervipari Tárcaközi Minősítő Bizottságok munkájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 70-71. (1962)

Heltai László; Spanyár Pál: A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 283-289. (1962)

Heltai László: A Konzervipari Tárcaközi Bizottságok működéséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 1-2. p. 41. (1961)

Heltai László: Marikovszky Zoltán emlékezetére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. p. 289. (1961)

Heltai László; Orentsák Aladárné: Hangyasav és ecetsav meghatározása gyümölcslevekben és gyümölcshúsokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 3. pp. 149-152. (1956)

Heltai László: A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. p. 234. (1956)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 13. 13:58:22 CEST.