Szerző: " Kieselbach Gyula"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 13.

Cikk, tanulmány, mű

Kieselbach Gyula: Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. p. 152. (1972)

Kieselbach Gyula: Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. (1972)

Kieselbach Gyula: Az Európai Húsipari Kutatók IX. Konferenciája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 344-348. (1963)

Kieselbach Gyula: Dr. Korpáczy István emlékezetére, 1890-1963. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 1-2. (1963)

Kieselbach Gyula: Húskonzervdobozok 150 év óta. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 1-2. pp. 42-43. (1961)

Kieselbach Gyula: Difenillel impregnált csomagolóanyagok felhasználása Citrus-gyümölcsök eltarthatóságának növelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 26-29. (1958)

Kieselbach Gyula: Szag- és ízhibás húsú halak. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 259-260. (1958)

Kieselbach Gyula: Az avas szalonna elbírálása és vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 5-6. pp. 266-267. (1957)

Kieselbach Gyula: Zsírok propilgalláttartalma mint jelzőanyag és az alkilgallátok néhány egyszerű kimutatási eljárása zsírokban és olajokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2. pp. 86-91. (1957)

Kieselbach Gyula: Dobozos húskonzervek bombásodása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 1. pp. 31-33. (1956)

Kieselbach Gyula: Enyvadó anyagok felhasználása kolbászfélék készítéséhez és azok mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 3. pp. 142-148. (1956)

Kieselbach Gyula: Horváth István, 1901-1956. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 5-6. p. 296. (1956)

Kieselbach Gyula: Élelmiszerek tartósítása kémiai úton toxikológiai kérdések különleges figyelembevételével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 3. pp. 153-157. (1956)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 10. 00:36:27 CEST.