Szerző: " Nyitrai Ákos"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 10.

Cikk, tanulmány, mű

Sipos László; Nyitrai Ákos; Szabó Dániel; Dominek Márk; Urbin Ágnes; Nagy Balázs Vince: Organoleptic validation of a color masking system specified for green and black tea (Camellia sinensis L.) brews. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 1. pp. 2846-2855. (2020)

Sipos László; Nyitrai Ákos; Szabó Dániel; Urbin Ágnes; Nagy Balázs Vince: Vision tests of sensory judges - review. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3212-3218. (2020)

Sipos László; Nyitrai Ákos; Szabó Dániel; Dominek Márk; Urbin Ágnes; Nagy Balázs Vince: Zöld és fekete tea (Camellia sinensis L.) főzeteire specifikált színelmaszkolási rendszer érzékszervi validálása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 1. pp. 2830-2844. (2020)

Sipos László; Nyitrai Ákos; Szabó Dániel; Urbin Ágnes; Nagy Balázs Vince: Érzékszervi bírálók látásvizsgálati tesztjei - áttekintés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3202-3211. (2020)

Sipos László; Nyitrai Ákos; Ketata Mohamed Ali; Tóth Arnold: Possibilities for the analysis of fruit and vegetable consumption based on a transtheoretical dynamic COM-B model. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2388-2395. (2019)

Sipos László; Nyitrai Ákos; Ketata Mohamed Ali; Tóth Arnold: A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2378-2387. (2019)

Nyitrai Ákos; Gere Attila; Sipos László: Food science applications and international trends of artificial neural networks. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2154-2163. (2018)

Nyitrai Ákos; Gere Attila; Sipos László: Mesterséges neurális hálózatok élelmiszertudományi alkalmazásai és nemzetközi trendjei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2140-2153. (2018)

Sipos László; Losó Viktor; Nyitrai Ákos; Kókai Zoltán; Gere Attila: Prediction of sensory preference by artificial neural networks, using sweet corn varieties as an example. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1752-1757. (2017)

Sipos László; Losó Viktor; Nyitrai Ákos; Kókai Zoltán; Gere Attila: Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 4. pp. 1740-1751. (2017)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 12. 02:20:13 CEST.