Vissza |
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 154-160. (2002)
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 1-2. pp. 69-94. (2002)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 1-2. pp. 95-110. (2002)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 174-205. (2002)
Javaslatok az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 168-173. (2002)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 206-209. (2002)
Barabássy Sándor; Borainé Péter Éva: A Kiváló Magyar Élelmiszerek utóvizsgálatának tanulságai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 142-147. (2002)
Baráné Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Örsi Ferenc: Másodlagos proteolitikus jellemzők alkalmazása hazai félkemény sajtok minősítésére, érettségi állapotának jellemzésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 1-2. pp. 41-56. (2002)
Ducsay Tamás: A hatósági élelmiszer- és borellenőrzés 2001. évi tevékenységéről és megállapításairól. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 103-138. (2002)
Gönczy Árpád: A debreceni Megyei Élelmiszerellenőrző és Vizsgáló Intézet, 1970-1982. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 1-2. pp. 57-68. (2002)
Gönczy Árpád: A nyíregyházi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása, 1978. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 148-153. (2002)
Molnár Pál: Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései az európai szabályozás tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 1-2. pp. 8-40. (2002)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 1-2. pp. 3-7. (2002)
Pavelka Marian; Golian Józef: Az importált halkészítmények stroncium (90Sr) és cézium (137Cs) kontaminációja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 139-141. (2002)
Várkonyi Gábor: A tudományos együttműködés új dimenzióit tárja fel a 6. Keretprogram : az Európai Kutatási Tér (ERA) és a keretprogramok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 161-167. (2002)