Javaslatok az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására

Javaslatok az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 168-173. (2002)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2002_03-04_168-173.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2002_03-04_168-173.pdf

Letöltés (108kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2002
Kötet: 48
Szám: 3-4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 168-173
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79836/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - felsőoktatás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 28. 09:19
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:07
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80070
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet