Javaslatok az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 168-173. (2002)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2002_03-04_168-173.pdf Letöltés (108kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2002 |
Kötet: | 48 |
Szám: | 3-4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 168-173 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79836/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - felsőoktatás |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 28. 09:19 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:07 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80070 |
Tétel nézet |