Tudományos közlemények

Group by: No Grouping | Volume | Number
Number of items: 16.

Bara-Herczegh Ottilia and Horváthné Almássy Katalin and Fenyvessy József: Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 1-7. (1996)

Gősi János: Kormányzat, politika és piac a magyar élelmiszergazdaságban. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 8-11. (1996)

Halászné Fekete Mária and Záhonyiné Racs Piroska: Pörkölt kávé színmérése. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 34-39. (1996)

Hodúr Cecília and Papp Gézáné and Szabó Gábor: Must besűrítésének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 40-48. (1996)

Horváthné Almássy Katalin and Bara-Herczegh Katalin: Rostdús gabona hidrolizátumok felhasználásának tanulmányozása. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 49-55. (1996)

Kis Mária: Egy kistérség problémái marketing szempontból. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 66-70. (1996)

Kovács Erzsébet and Kovács Erzsébet: Amaránt alkalmazása száraztészta előállítására. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 71-78. (1996)

Kígyóssy Zsolt and Gyöngyösi József and Kisbodri Zs.: Csavarorsós préselő és fóliavágó berendezés. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 56-65. (1996)

Nagy Elemér: Önellenőrzési lehetőségek az oktatásban. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 79-87. (1996)

Rajkó Róbert and Gyimes Ernő and Fenyvessy József: Impakt faktor-citációs index : II. rész. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 22-33. (1996)

Rajkó Róbert and Gyimes Ernő and Szabó Gábor: Impakt faktor-citációs index : I. rész. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 12-21. (1996)

Rajkó Róbert and Szabó Gábor: Mikrohullámú hőkezelésen alapuló gyors nedvesség-meghatározó módszer statisztikai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 88-94. (1996)

Tanács Lajos: Herbicidkezelt GKI nemesítésű kurrens őszi búzafajták szermaradvány. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 107-120. (1996)

Tóthné Szita Klára: Az életciklus vizsgálatok lényege és a kenyér életciklus elemzése. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 95-106. (1996)

Varga László and Pécsváradi Attila and Heves Csilla: Abszorpciós spektrumok analízisének élelmiszeripari alkalmazhatósága. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 121-126. (1996)

Véha Antal and Gyimes Ernő: Búzafajták szemkeménységének aprításenergetikai vizsgálatokon alapuló meghatározása. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 127-134. (1996)

This list was generated on 2024. június 19. 17:19:33 CEST.