Szőke Sándorné; Áldor Tibor: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVII. : főzelékek tárolásánál fellépő C-vitaminveszteségről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 113-117. (1964)
Áldor Tibor: Húsok konzisztencia vizsgálata amperometriás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 329-337. (1963)
Áldor Tibor: Tartós hőkezelés hatása zsiradékokra : sütési kísérletek infravörös sütő-főzőkészülékkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 275-283. (1963)
Szőke Sándorné; Áldor Tibor: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XV. : C-vitamin veszteség különböző főzési eljárásoknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 9-10. pp. 258-264. (1963)
Áldor Tibor: A levesek és főzelékek jellemző értékeinek szállítás közben bekövetkező változásai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 11-12. pp. 321-328. (1963)