Szerző: " Balla Csaba"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Németh Csaba; Németh Zoltán; Dalmadi István; Friedrich László; Surányi József; Balla Csaba: Destruction of Salmonella enteritidis in liquid egg white as the function of treatment temperature and heating rate. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 314-319. (2011)

Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 169-180. (2011)

Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 226-237. (2011)

Dalmadi István; Fail József; Hitka Géza; Balla Csaba: SPME-GC technika alkalmazása élelmiszertechnológiai kutatásokban = Application of SPME-GC technique in research of food-technology. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 99-110. (2011)

Konferencia vagy workshop anyag

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Lévay Lilla; Balla Csaba; Nagy Attila; Friedrich László: Effects of prebiotic and different flavorings on texture attributes of an egg white based dairy substitute product.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 14:03:10 CET.