Németh Csaba; Németh Zoltán; Dalmadi István; Friedrich László; Surányi József; Balla Csaba: Destruction of Salmonella enteritidis in liquid egg white as the function of treatment temperature and heating rate. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 314-319. (2011)
Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 169-180. (2011)
Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 226-237. (2011)
Dalmadi István; Fail József; Hitka Géza; Balla Csaba: SPME-GC technika alkalmazása élelmiszertechnológiai kutatásokban = Application of SPME-GC technique in research of food-technology. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 99-110. (2011)
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Lévay Lilla; Balla Csaba; Nagy Attila; Friedrich László: Effects of prebiotic and different flavorings on texture attributes of an egg white based dairy substitute product.