Vissza |
Bognár Antal; Molnár Pál: Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával = Quality of hot meals using different preparation methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 46-59. (2008)
Bognár Antal; Piekarski J.: Vezérfonal az ételek tápanyag-összetételének kiszámításához = Guidelines for calculation of nutrition composition of meals. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 23-45. (2008)
Bognár Antal; Zacharias Rosemarie; Molnár Pál: Élelmiszerek tárolása a magánháztartásokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 4. pp. 195-239. (2000)
Bognár Antal; Molnár Pál: A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 131-148. (1999)
Bognár Antal; Molnár Pál: Élelmiszerek vitamintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával (HPLC). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 215-223. (1986)