Szerző: " Gyönös Károly"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Mahfooz Goma; Gyönös Károly: Oldható fehérjében fellépő minőségi változások a fagyasztva tárolás következtében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 243-251. (1970)

Mahfooz Goma; Gyönös Károly; Bíró Géza: A fagyasztva tárolt hús felengedés utáni lévesztesége, főzés utáni tulajdonságai és a szöveti szerkezete közötti összefüggések. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 231-242. (1970)

Gyönös Károly: Élelmiszeripari készítmények alakulása a nyersanyag minőségének függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 37-45. (1968)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 1. 00:18:08 CEST.