Szerző: " Hajas Lívia"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Kormosné Bugyi Zsuzsanna; Muskovics Gabriella; Schall Eszter; Török Kitti; Hajas Lívia; Scherf Katharina; Xhaferaj Majlinda; Koehler Peter; Schoenlechner Regine; D'amico Stefano; Poms Roland; Tömösközi Sándor: Classics in a new perspective: gluten as a special food safety and analytical challenge. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4190-4198. (2022)

Kormosné Bugyi Zsuzsanna; Muskovics Gabriella; Schall Eszter; Török Kitti; Hajas Lívia; Scherf Katharina; Xhaferaj Majlinda; Koehler Peter; Schoenlechner Regine; D'amico Stefano; Poms Roland; Tömösközi Sándor: Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4180-4189. (2022)

Török Kitti; Schall Eszter; Hajas Lívia; Bugyi Zsuzsanna; Tömösközi Sándor: The behavior of hypersensitivitycausing proteins during food processing. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1170-1175. (2016)

Török Kitti; Schall Eszter; Hajas Lívia; Bugyi Zsuzsanna; Tömösközi Sándor: A túlérzékenységi reakciókat kiváltó fehérjék viselkedése élelmiszerfeldolgozási folyamatok során. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1160-1168. (2016)

Török Kitti; Bugyi Zsuzsanna; Hajas Lívia; Adonyi Zsanett; Tömösközi Sándor: Az élelmiszerallergének mérésének lehetőségei ma - kihívások, megoldások, a fejlesztés irányai = Possibilities of allergen analysis at present - challenges, solutions and directions of development. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 2. pp. 83-91. (2011)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 20. 20:59:53 CEST.