Items where Author is " Heltai László"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 6.

Article

Heltai László: A Konzervipari Tárcaközi Minősítő Bizottságok munkájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 70-71. (1962)

Heltai László and Spanyár Pál: A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 283-289. (1962)

Heltai László: A Konzervipari Tárcaközi Bizottságok működéséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 1-2. p. 41. (1961)

Heltai László: Marikovszky Zoltán emlékezetére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. p. 289. (1961)

Heltai László and Orentsák Aladárné: Hangyasav és ecetsav meghatározása gyümölcslevekben és gyümölcshúsokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 3. pp. 149-152. (1956)

Heltai László: A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. p. 234. (1956)

This list was generated on 2025. július 9. 12:33:38 CEST.