Szerző: " Hussein M. A."

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Hussein M. A.; El-Gendy M.; Youssef K. E.: "MELUHA" sózott hal kémiai és mikrobiológiai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 257-261. (1980)

Hussein M. A.; Hamada A. S.; El-Badawi A. A.: Egyszerű polarimetriás módszer glükóz meghatározására dzsemekben és gyümölcsszörpökben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 3. pp. 157-163. (1976)

Hussein M. A.; Noaman M. A.: Főzés hatása a zöld, hüvelyes- és szárított szemes tehénborsó fehérjéire és nélkülözhetetlen aminosavaira. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 1-2. pp. 54-58. (1976)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 20. 23:15:52 CEST.