Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Insects as "new" foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1114-1119. (2016)
Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Minőségi magyar termékek nyomában - a magyar élelmiszerkönyv működése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1338-1345. (2016)
Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Rovarok mint "új" élelmiszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1106-1113. (2016)
Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Searching for quality Hungarian products - the operation of the Hungarian food codex. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1346-1350. (2016)
Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Frecskáné Csáki Katalin; Maczó Anita; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Stevia: az édesítőszeren túl. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1224-1229. (2016)
Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Frecskáné Csáki Katalin; Maczó Anita; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Stevia: beyond the sweetener. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1230-1234. (2016)
Izsó Tekla; Somogyi László; Soós Anita; Zeke Ildikó: Tejzsír hatása margarinkeverékek fizikai tulajdonságaira = Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 2. pp. 572-587. (2015)