Vissza |
Zsarnóczay Gabriella; Körmendy László: Dobozolt sonkák elégséges hőkezelésének meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 120-128. (1994)
Czeglédi-Jankó Gézáné; Mihályi Györgyné; Körmendy László: A szalicilsavas nitrátmeghatározási módszer vizsgálata hosszú érlelésű húsipari készítményeknél. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (28) 1-2. pp. 17-24. (1982)
Rékasiné Szombati Éva; Presa Caballero Orlando; Mihályiné Kengyel Vilma; Körmendy László: Triptofántartalom meghatározása hús és húskészítményekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 1-2. pp. 17-26. (1978)
Körmendy László; Gantner Gyula: A hús pH értéke és pácolhatósága közötti összefüggésekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 3-4. pp. 191-198. (1957)
Körmendy László; Gantner Gyula: A hús pácolásánál szereplő tényezők vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. pp. 179-194. (1956)