Szerző: " Kaffehr Béla"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Kaffehr Béla: Adatok a burgonya táplálkozási értékét befolyásoló tényezők vizsgálatához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 210-216. (1963)

Kaffehr Béla; Sárossy Gabriella: Húsok és húskészítmények érési és romlási folyamatainak vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 108-115. (1958)

Kaffehr Béla: Gyors módszer tejek fekális szennyeződésének megközelítő pontosságú kémiai meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2. pp. 49-54. (1957)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 16. 17:44:58 CEST.