Szerző: " Kemenczei Ágnes"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Kemenczei Ágnes; Maczó Anita; Kiss Anna: Chia seeds as a novel food. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1428-1432. (2017)

Kemenczei Ágnes; Maczó Anita; Kiss Anna: A chiamag mint új élelmiszer. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1422-1427. (2017)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Insects as "new" foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1114-1119. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Rovarok mint "új" élelmiszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1106-1113. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Frecskáné Csáki Katalin; Maczó Anita; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Stevia: az édesítőszeren túl. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1224-1229. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Frecskáné Csáki Katalin; Maczó Anita; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Stevia: beyond the sweetener. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1230-1234. (2016)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 27. 22:58:28 CEST.