Items where Author is " Kerekes László"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 7.

Article

Kerekes László and Sitkei András: A méz minősége és minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 204-211. (1996)

Kerekes László: Búzalisztek Fusarium F-2 és T-2 toxin szennyeződésének gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai mérőrendszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 215-224. (1995)

Kerekes László: Búzalisztek gliadin (glutén)-tartalmának gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 49-55. (1995)

Kerekes László: Szója- és tejfehérje készítmények proteintartalmának meghatározása automatizált enzimimmun-analitikai eljárással hőkezelt húskészítményekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 129-135. (1994)

Kerekes László and Bán Szilvia: Direkt potenciometrikus klorid-tartalom meghatározás módszerösszehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 282-287. (1992)

Kerekes László: A cukor mikrobiológiai minőségének alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 53-59. (1984)

Kerekes László: A normál kristálycukor és gyártásfolyamatának mikrobiológiai vizsgálata, különös tekintettel a Bacillus stearothermophilusra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 183-194. (1980)

This list was generated on 2024. szeptember 19. 02:04:15 CEST.