Szerző: " Kulcsár Tamás"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 9.

Cikk, tanulmány, mű

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó Balázs P.: Comparative analysis of meat products made from various chicken meat raw material. In: Analecta technica Szegedinensia, (18) 1. pp. 11-17. (2024)

Konferencia vagy workshop anyag

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Mihalkó József: Development of spreadable meat product made from Mangalica liver : [abstract].

Kulcsár Tamás; Gál Adrienn; Mihalkó József: The examination of the loss of Frankfurters before packaging at a Hungarian meat industry company : [abstract].

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Sustyák Dóra; Mihalkó József: Azonos üzemből származó gyártói és sajátmárkás sertéshúsból készített virslik, illetve párizsik összehasonlító elemzése : [absztrakt].

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs: Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials : [abstract].

Mihalkó József; Vargáné Nagy Gabriella Zsófia; Kulcsár Tamás; Erdei Bálint: Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata : [absztrakt].

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Mihalkó József: Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése : [absztrakt].

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Mihalkó József: A virsli-fogyasztási és -vásárlási szokások felmérése : [absztrakt].

Kulcsár Tamás; Mihalkó József: Húskészítménygyártás során felhasznált húsalapanyagok színjellemzőinek összehasonlítása.

A lista elkészítésének dátuma 2025. december 8. 23:25:06 CET.