Naumova Natalia; Lukin Aleksandr; Velisevich Evgenii; Minashina Irina; Pirozhinsky Sergey; Eremina Yulia: Bogyós és más gyümölcs nyersanyagok hamisításáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3734-3739. (2022)
Burmistrova Olga; Burmistrov Eugene; Naumova Natalia; Lukin Aleksandr; Betz Julia: Nyúlhús tápértéke a nagy csalán (Urtica dioica) nyulak takarmányozásában történő felhasználása esetén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3807-3817. (2022)
Naumova Natalia; Lukin Aleksandr; Velisevich Evgenii; Minashina Irina; Pirozhinsky Sergey; Eremina Yulia: On adulteration of fruit and berry raw materials. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3740-3745. (2022)
Burmistrova Olga; Burmistrov Eugene; Naumova Natalia; Lukin Aleksandr; Betz Julia: The nutritional value of rabbit meat when using stinging nettle (Urtica dioica) in the ration of rabbits. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3818-3828. (2022)
Lukin Aleksandr; Naumova Natalia; Betz Julia: Szokatlan növényi alapanyagok felhasználása egy baromfihús receptben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 3. pp. 3584-3590. (2021)
Lukin Aleksandr; Naumova Natalia; Betz Julia: Use of unconventional plant raw material in poultry meat recipe. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 3. pp. 3591-3597. (2021)