Szerző: " P. Szabó Balázs"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 14.

Cikk, tanulmány, mű

P. Szabó Balázs; Zakupszki Zita; Szabó Balázs: Behavior of the structure of different materials under static force. In: Analecta technica Szegedinensia, (14) 2. pp. 61-68. (2020)

P. Szabó Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Measuring the wheat kernel hardness. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 97-100. (2007)

P. Szabó Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Different methods for determining kernel hardness. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 42-45. (2005)

Konferencia vagy workshop anyag

Szőke-Trenyik Eszter; P. Szabó Balázs: Development of high-fiber, ready-to-bake flour mixtures.

Szepesi-Bencsik Dóra; Nagy Eszter; Szőke-Trenyik Eszter; Lőrincz Ádám; P. Szabó Balázs: Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products.

Szűts Viktória; Bolyós Katalin V.; Farmaki-Erini Dimitra; Nga Le Phi; P. Szabó Balázs; Matúz János; Csanádi József: Rice and milk maintain the ionic homeostasis.

Szűts Viktória; Tasnády Dorina; Manic Emilija; Štojanovič Zaklina; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Nga Le Phi; Deim Zoltán; Csanádi József; Matúz János: Role of water in cultivation of rice and wheat determines the ingredients of seeds.

Szűts Viktória; Kelemen-Valkony Ildikó; Répás Zoltán; Szűcs Tibor; Kiss András Attila; Ötvös Ferenc; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Bérces Kitti; Komarek Levente; Halasy Katalin; Deim Zoltán; Kis Krisztián; Gál József; Domonkos Ildikó: Muscle structure differences between species of sweet water fish.

P. Szabó Balázs; Gyimes Ernő; Véha Antal: Connection between the kernel hardness and the flour quality in Hungarian winter wheat.

Zakupszki Zita Boglárka; Véha Antal; P. Szabó Balázs: Development of matzo made of wholemeal rye flour and its implementation in the industry.

Szűts Viktória; Répás Zoltán; Páli Tibor; Szegletes Zsolt; Szűcs Tibor; Domonkos Ildikó; Ötvös Ferenc; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Vágvölgyi Csaba; Halasy Katalin: Effect of Ophiobolina on KIR2.1 potassium channel in chicken skeletal muscle cells.

Szűts Viktória; Márki Judit; Szegletes Zsolt; Deim Zoltán; Koller Attila; Szűts Rita; Ötvös Ferenc; Šereš Zita; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Csanádi József: Evaluation of the seasonal effect on the milk performance of cow's and goat's.

Márki Judit; Csanádi József; Deim Zoltán; Koller Attila; Szűts Rita; Szegletes Zsolt; Otvos Ferenc; Seres Zita; P. Szabó Balázs; Véha Antal; Szuts Viktória: Seasonal effect of quality of milk in cow.

Bencsik Dóra; P. Szabó Balázs; Gazsi Gyöngyi; Urbányi Béla; Szende Béla; Rácz Gergely; Véha Antal; Csenki Zsolt: Subacute effects of a food flavour on fish model.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 16. 19:03:23 CEST.