Székelyhidi Rita; Hanczné Lakatos Erika; Ajtony Zsolt: Application of the SPME technique for determinate the quality indicators of dairy products. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3194-3201. (2020)
Király Ildikó; Kovács Gyula; Bandi Attila; Lakatos Erika; Kapcsándi Viktória; Székelyhidi Rita: Investigation of the nutritional and health values of apple land varieties. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66). pp. 32-40. (2020)
Székelyhidi Rita; Hanczné Lakatos Erika; Ajtony Zsolt: SPME technika alkalmazása a tejipari termékek minőségi mutatóinak meghatározásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3188-3192. (2020)
Takács Georgina; Sik Beatrix; Székelyhidi Rita: A Spirulina alga hatása a búzakenyér állagára, színére : [absztrakt].
Sik Beatrix; Lakatos Erika; Székelyhidi Rita: Tejsavó alapú, citromhéjport és -kivonatot tartalmazó ehető bevonatok hatása a csemegeszőlő betakarítás utáni minőségére : [absztrakt].