Szerző: " Székelyhidi Rita"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Székelyhidi Rita; Hanczné Lakatos Erika; Ajtony Zsolt: Application of the SPME technique for determinate the quality indicators of dairy products. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3194-3201. (2020)

Király Ildikó; Kovács Gyula; Bandi Attila; Lakatos Erika; Kapcsándi Viktória; Székelyhidi Rita: Investigation of the nutritional and health values of apple land varieties. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66). pp. 32-40. (2020)

Székelyhidi Rita; Hanczné Lakatos Erika; Ajtony Zsolt: SPME technika alkalmazása a tejipari termékek minőségi mutatóinak meghatározásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3188-3192. (2020)

Konferencia vagy workshop anyag

Takács Georgina; Sik Beatrix; Székelyhidi Rita: A Spirulina alga hatása a búzakenyér állagára, színére : [absztrakt].

Sik Beatrix; Lakatos Erika; Székelyhidi Rita: Tejsavó alapú, citromhéjport és -kivonatot tartalmazó ehető bevonatok hatása a csemegeszőlő betakarítás utáni minőségére : [absztrakt].

A lista elkészítésének dátuma 2025. december 7. 11:44:05 CET.