Szerző: " Szakos Dávid"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 12.

Cikk, tanulmány, mű

Kuti Beatrix; Horacsek Márta; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Regulation of nutrition labeling of foods in the European Union and Hungary; a historical review from the beginning to the present day. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 1. pp. 3281-3292. (2021)

Kuti Beatrix; Horacsek Márta; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Élelmiszerek tápérték jelölésének szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon; történeti áttekintés a kezdetektől napjainkig. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 1. pp. 3269-3280. (2021)

Bognár Lajos; Dorkó Annamária; László Veronika; Fekete László; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Az élelmiszerek kettős minőségének fogyasztói megítélése kérdőíves felmérés alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3040-3047. (2020)

Bognár Lajos; Dorkó Annamária; László Veronika; Fekete László; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Consumer perception of dual food quality based on a questionnaire survey. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3048-3051. (2020)

Barna Sarolta; Mikulka Petra; Frum Zsuzsanna; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Assessing the impact of the fipronil egg scandal on consumer behavior in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1890-1893. (2018)

Barna Sarolta; Mikulka Petra; Frum Zsuzsanna; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: A fipronilos tojásbotrány vásárlói magatartásra gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1882-1889. (2018)

Bódi Barbara; Bognár Lajos; Kasza Gyula; Szakos Dávid: Internetes élelmiszer-vásárlási szokások Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 996-1001. (2016)

Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Minőségi magyar termékek nyomában - a magyar élelmiszerkönyv működése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1338-1345. (2016)

Bódi Barbara; Bognár Lajos; Kasza Gyula; Szakos Dávid: Online food shopping habits in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 1002-1003. (2016)

Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Searching for quality Hungarian products - the operation of the Hungarian food codex. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1346-1350. (2016)

Bódi Barbara; Zsoldos László; Kasza Gyula; Szegedyné Fricz Ágnes; Szakos Dávid: Consumer attitudes in field of Hungarian red paprika. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 152-157. (2013)

Konferencia vagy workshop anyag

Szakos Dávid; Ózsvári László; Kasza Gyula: Perception of older adults about health-related functionality of foods.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 13:22:31 CET.