Dworschák Ernő; Örsi Ferenc; Telegdy-Kováts Magda: Metionin és glukóz közötti Maillard-reakció vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 23-30. (1974)
W. Jurics Éva; Telegdy-Kováts Magda; Dworschák Ernő: Cellulázos kezelés hatása egyes zöldségfélék tápanyagaira. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 199-208. (1971)
Telegdy-Kováts Magda; Szilasné Kelemen Magda; Nedelkovits János: Pörköltkávé vizes kivonatának meghatározására szolgáló néhány módszer kritikai összehasonlítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 177-184. (1966)
Telegdy-Kováts Magda: B6-vitamin meghatározása élelmiszerekben és ételekben, mikrobiológiai módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 9-12. pp. 328-333. (1965)
Lindner Károly; Telegdy-Kováts Magda; Jaschik Sándor; Krámer Mihályné; Szőke Sándorné; Varga Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. : borsófajtáink táplálkozási értéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 178-188. (1965)
Telegdy-Kováts Magda; Lindner Károly; Varga Károly; Szőke Sándorné; Krámer Mihályné: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXII. : étkezési paprika- és paradicsomfajták összetétele. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 7-8. pp. 235-246. (1965)
Telegdy-Kováts Magda: В-vitaminok meghatározása élelmiszerekben mikrobiológiai módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3-4. pp. 98-103. (1965)
Telegdy-Kováts Magda; Varga Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XI. : adatok a vaj és margarin összetételének változásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 3-4. pp. 83-90. (1962)
Telegdy-Kováts Magda; Lindner Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai IX. : adatok a tárolt Jonathán alma összetételéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 9-10. pp. 217-223. (1961)