Bajúszné Kabók Katalin and Záhonyiné Racs Piroska and Regner Éva: Bevonómasszák reológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 91-96. (2000)
Halászné Fekete Mária and Záhonyiné Racs Piroska and Szabó M.: Fűszerpaprika őrlemény színváltozásának műszeres vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 90-95. (1999)
Halászné Fekete Mária and Záhonyiné Racs Piroska: Pörkölt kávé színmérése. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 34-39. (1996)
Halászné Fekete Mária and Záhonyiné Racs Piroska and Hajdú Erika: Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 25-28. (1987)