Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében

Martos Éva; Zajkás Gábor; Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 15-22. (2006)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_01_015-022.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_01_015-022.pdf

Letöltés (151kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Food manufacturing and consumption in reflection of the nutrition sciences ; Lebensmittelherstellung und -verbrauch im Spiegel der Ernährungswissenschaft
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2006
Kötet: 52
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 15-22
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79652/
Kulcsszavak: Táplálkozástudomány - kutatás
Megjegyzések: Bibliogr.: 22. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 21. 09:35
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79743
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet