Molnár Pál: A WPFC javaslatai az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 137-139. (1996)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_02_137-139.pdf Letöltés (98kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | WPFC proposals for higher education of food chemists ; Vorschläge von WPFC für die Hochschulausbildung von Lebensmittelchemikern |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1996 |
Kötet: | 42 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 137-139 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79814/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - felsőoktatás |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 25. 10:02 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79893 |
Tétel nézet |