A WPFC javaslatai az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására

Molnár Pál: A WPFC javaslatai az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 137-139. (1996)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_02_137-139.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_02_137-139.pdf

Letöltés (98kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: WPFC proposals for higher education of food chemists ; Vorschläge von WPFC für die Hochschulausbildung von Lebensmittelchemikern
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1996
Kötet: 42
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 137-139
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79814/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - felsőoktatás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 25. 10:02
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79893
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet