Molnár Pál: A WPFC javaslatai az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 137-139. (1996)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_02_137-139.pdf Letöltés (98kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | WPFC proposals for higher education of food chemists ; Vorschläge von WPFC für die Hochschulausbildung von Lebensmittelchemikern |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1996 |
| Kötet: | 42 |
| Szám: | 2 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 137-139 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79814/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - felsőoktatás |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 25. 10:02 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:17 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79893 |
![]() |
Tétel nézet |

