Élelmiszereink minősége és biztonsága

Käferstein Fritz K.; Miyagishima Kazuaki; Miyagawa Shoji; Motarjemi Yasmine; Moy Gerald: Élelmiszereink minősége és biztonsága. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 167-177. (1996)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_03_167-177.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_03_167-177.pdf

Letöltés (141kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Quality and safety of our foodstuffs ; Qualität und Sicherheit unserer Lebensmittel
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1996
Kötet: 42
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 167-177
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79815/
Kulcsszavak: Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Bibliogr.: 177. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 25. 10:26
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79898
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet