Käferstein Fritz K.; Miyagishima Kazuaki; Miyagawa Shoji; Motarjemi Yasmine; Moy Gerald: Élelmiszereink minősége és biztonsága. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 167-177. (1996)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_03_167-177.pdf Letöltés (141kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Quality and safety of our foodstuffs ; Qualität und Sicherheit unserer Lebensmittel |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1996 |
Kötet: | 42 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 167-177 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79815/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 177. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 25. 10:26 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79898 |
Tétel nézet |