Bognár Antal; Molnár Pál: A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 131-148. (1999)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_03_131-148.pdf Letöltés (201kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Substantial changes during the food processing in households ; Substanzielle Veränderungen bei der Lebensmittelverarbeitung im Haushalt |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1999 |
Kötet: | 45 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 131-148 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79827/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 147-148. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 27. 07:59 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:13 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80002 |
Tétel nézet |