A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése

Bognár Antal; Molnár Pál: A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 131-148. (1999)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_03_131-148.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_03_131-148.pdf

Letöltés (201kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Substantial changes during the food processing in households ; Substanzielle Veränderungen bei der Lebensmittelverarbeitung im Haushalt
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1999
Kötet: 45
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 131-148
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79827/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 147-148. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 27. 07:59
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80002
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet