Homogenizált tejföl gyártásának minőségi tapasztalatai

Kiss György; Kaskötő Zoltán: Homogenizált tejföl gyártásának minőségi tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 4. pp. 202-208. (1975)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_04_202-208.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_04_202-208.pdf

Letöltés (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Bemerkungen bezüglich die Herstellung des mittels der Homogenisiertechnologie bereiteten Rahms werden vorgelegt. Es wird empfohlen, in der ungarischen Norm ,,MSZ 12.253 Rahm” auch den minimalen Trockensubstanzgehalt des Rahms vorzuschreiben.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1975
Kötet: 21
Szám: 4
Oldalak: pp. 202-208
Nyelv: magyar , német , orosz
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80549/
Kulcsszavak: Tejfeldolgozás, Tejtermék - gyártástechnológia, Élelmiszeripari technológia
Megjegyzések: Bibliogr.: 208. p. ; összefoglalás német nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 24. 08:44
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 11:01
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80616
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet