Kiss György; Kaskötő Zoltán: Homogenizált tejföl gyártásának minőségi tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 4. pp. 202-208. (1975)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_04_202-208.pdf Letöltés (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Bemerkungen bezüglich die Herstellung des mittels der Homogenisiertechnologie bereiteten Rahms werden vorgelegt. Es wird empfohlen, in der ungarischen Norm ,,MSZ 12.253 Rahm” auch den minimalen Trockensubstanzgehalt des Rahms vorzuschreiben.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1975 |
Kötet: | 21 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 202-208 |
Nyelv: | magyar , német , orosz |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80549/ |
Kulcsszavak: | Tejfeldolgozás, Tejtermék - gyártástechnológia, Élelmiszeripari technológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 208. p. ; összefoglalás német nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 24. 08:44 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 11:01 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80616 |
Tétel nézet |