Gönczy Zoltán; Lombai György: Hozzászólás Molnár Pál és Nové László: "Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel" c. cikkéhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 3. pp. 124-126. (1977)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_124-126.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1977 |
| Kötet: | 23 |
| Szám: | 3 |
| Oldalak: | pp. 124-126 |
| Nyelv: | magyar |
| Közreműködők: | Közreműködés Név NEM RÉSZLETEZETT Molnár Pál NEM RÉSZLETEZETT Nové László |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80556/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 28. 11:46 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 28. 11:46 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80729 |
![]() |
Tétel nézet |

