Gönczy Zoltán; Lombai György: Hozzászólás Molnár Pál és Nové László: "Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel" c. cikkéhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 3. pp. 124-126. (1977)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_124-126.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1977 |
Kötet: | 23 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 124-126 |
Nyelv: | magyar |
Közreműködők: | Közreműködés Név NEM RÉSZLETEZETT Molnár Pál NEM RÉSZLETEZETT Nové László |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80556/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 28. 11:46 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 28. 11:46 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80729 |
![]() |
Tétel nézet |