Hozzászólás Molnár Pál és Nové László: "Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel" c. cikkéhez

Gönczy Zoltán; Lombai György: Hozzászólás Molnár Pál és Nové László: "Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel" c. cikkéhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 3. pp. 124-126. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_124-126.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_124-126.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1977
Kötet: 23
Szám: 3
Oldalak: pp. 124-126
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Név
NEM RÉSZLETEZETT
Molnár Pál
NEM RÉSZLETEZETT
Nové László
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80556/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 28. 11:46
Utolsó módosítás: 2023. aug. 28. 11:46
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80729
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet