Marosi József: A szabványok szerepe az élelmiszeripari termékek előállításában, az Élelmiszertörvény néhány intézkedésének figyelembevételével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 133-136. (1977)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_133-136.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Die Rolle der Normen bei der Herstellung von den Produkten der Lebensmittelindustrie, unter Berücksichtigung einiger Massnahnen des Lebensmittelgesetzes ; Role of standards in the preparation of the products of the food industry |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1977 |
Kötet: | 23 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 133-136 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80557/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszerjog, Élelmiszeripar - szabványok |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 28. 11:52 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 28. 11:52 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80731 |
Tétel nézet |