Marosi József: A szabványok szerepe az élelmiszeripari termékek előállításában, az Élelmiszertörvény néhány intézkedésének figyelembevételével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 133-136. (1977)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_133-136.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Die Rolle der Normen bei der Herstellung von den Produkten der Lebensmittelindustrie, unter Berücksichtigung einiger Massnahnen des Lebensmittelgesetzes ; Role of standards in the preparation of the products of the food industry |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1977 |
| Kötet: | 23 |
| Szám: | 4 |
| Oldalak: | pp. 133-136 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80557/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszerjog, Élelmiszeripar - szabványok |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 28. 11:52 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 28. 11:52 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80731 |
![]() |
Tétel nézet |

