A szabványok szerepe az élelmiszeripari termékek előállításában, az Élelmiszertörvény néhány intézkedésének figyelembevételével

Marosi József: A szabványok szerepe az élelmiszeripari termékek előállításában, az Élelmiszertörvény néhány intézkedésének figyelembevételével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 133-136. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_133-136.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_133-136.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Die Rolle der Normen bei der Herstellung von den Produkten der Lebensmittelindustrie, unter Berücksichtigung einiger Massnahnen des Lebensmittelgesetzes ; Role of standards in the preparation of the products of the food industry
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1977
Volume: 23
Number: 4
Page Range: pp. 133-136
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80557/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszerjog, Élelmiszeripar - szabványok
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 28. 11:52
Last Modified: 2023. Aug. 28. 11:52
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80731

Actions (login required)

View Item View Item