Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában

Szabó András; Bogáncs János; Gundorin A. Nyikolaj; Kovács Zoltán: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 224-229. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_224-229.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_224-229.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Activation analysis in food analysis ; Aktivationsanalyse in der Lebensmittelanalytik
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1977
Kötet: 23
Szám: 5-6
Oldalak: pp. 224-229
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80558/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 229. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 29. 08:15
Utolsó módosítás: 2023. aug. 29. 08:15
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80743
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet