Szabó András; Bogáncs János; Gundorin A. Nyikolaj; Kovács Zoltán: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 224-229. (1977)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_224-229.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Activation analysis in food analysis ; Aktivationsanalyse in der Lebensmittelanalytik |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1977 |
| Kötet: | 23 |
| Szám: | 5-6 |
| Oldalak: | pp. 224-229 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80558/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 229. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 29. 08:15 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 29. 08:15 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80743 |
![]() |
Tétel nézet |

