Élelmiszeripari kutatások eredményei IV. : a cukorrépa ipari feldolgozásával kapcsolatos kutatások gyakorlati eredményei

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei IV. : a cukorrépa ipari feldolgozásával kapcsolatos kutatások gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 33-36. (1984)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1984_01-02_033-036.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1984_01-02_033-036.pdf

Letöltés (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Analysing the research of the V. five-year plan period it could be established, that a succesful work had been done in the field of the sugar industrial research, the aims of the research programme had been reached and a significant part of the results had been put to use in practice. Bei der Analyse der in der V. Fünfjahrplanperiode durchgeführten Forschungsaktivität konnte festgestellt werden, dass die Arbeit auf dem Gebiet der Forschungen in der Zuckerindustrie erfolgreich war,die Zielsetzungen des Forschungszielprogrammes erreicht wurden, und ein bedeutender Teil der Forschungsergebnisse in der Praxis unmittelbar verwendet wurde. En analysant les recherches réalisées pendant le cinquiéme quinquennat il est constatable que le travail était fructueux dans le domaine des recherches dans l’industrie sucriére. Le programme de recherche a atteint son but, la plupart des résül tats a été utisiée en pratique.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Forschungsergebnisse auf dem Gebiet der Lebensmittelindustrie IV. : Praktische Resultate von Vorsehungen bezüglich der industriellen Verarbeitung von Zuckerrüben
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1984
Kötet: 30
Szám: 1-2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 33-36
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80582/
Kulcsszavak: Élelmiszertudomány - kutatás, Élelmiszeripari technológia - cukorrépa
Megjegyzések: Bibliogr.: 36. p. ; összefoglalás angol, német és francia nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 06. 08:08
Utolsó módosítás: 2023. szep. 06. 08:08
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81004
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet