Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei IV. : a cukorrépa ipari feldolgozásával kapcsolatos kutatások gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 33-36. (1984)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1984_01-02_033-036.pdf Letöltés (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Analysing the research of the V. five-year plan period it could be established, that a succesful work had been done in the field of the sugar industrial research, the aims of the research programme had been reached and a significant part of the results had been put to use in practice. Bei der Analyse der in der V. Fünfjahrplanperiode durchgeführten Forschungsaktivität konnte festgestellt werden, dass die Arbeit auf dem Gebiet der Forschungen in der Zuckerindustrie erfolgreich war,die Zielsetzungen des Forschungszielprogrammes erreicht wurden, und ein bedeutender Teil der Forschungsergebnisse in der Praxis unmittelbar verwendet wurde. En analysant les recherches réalisées pendant le cinquiéme quinquennat il est constatable que le travail était fructueux dans le domaine des recherches dans l’industrie sucriére. Le programme de recherche a atteint son but, la plupart des résül tats a été utisiée en pratique.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Forschungsergebnisse auf dem Gebiet der Lebensmittelindustrie IV. : Praktische Resultate von Vorsehungen bezüglich der industriellen Verarbeitung von Zuckerrüben |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1984 |
Kötet: | 30 |
Szám: | 1-2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 33-36 |
Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80582/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - kutatás, Élelmiszeripari technológia - cukorrépa |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 36. p. ; összefoglalás angol, német és francia nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 06. 08:08 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 06. 08:08 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81004 |
Tétel nézet |